fbpx

Чистење на забен кариес и пломбирање на заби

Чистење на забен кариес, пломбирање на заби.

Забниот кариес претставува патолошки процес кој доведува до деминерализација на тврдите забни супстанци. Најчесто при неговото формирање пациентите не чувствуваат никаква болка, туку само промена на бојата на забите или нерамнини на забите, и тоа на гризната површина на моларите.

Многу е битно што побрзо да дојдете кај нас во случај да почувствувате било каква, па дури и најмала болка во забите, за навреме да се сенира и превенира забниот кариес.

Кеј Маршал Тито 22/1

2000 Штип, Македонија

+389 32 391 654

Информации/Закажување

Работно време:

Пон - Пет: 8:30 - 19:30 Сабота: 08:30 - 13:30

Закажи онлајн

info@drdonevski.mk