fbpx

Екстракција на заби

Екстракција на заби: Доколку забот не може да се третира на конзервативен начин, се предлага негово вадење (екстракција). Оваа хируршка интервенција подразбира безболно одвојување и вадење на забот од алвеолата.

Кеј Маршал Тито 22/1

2000 Штип, Македонија

+389 32 391 654

Информации/Закажување

Работно време:

Пон - Пет: 8:30 - 19:30 Сабота: 08:30 - 13:30

Закажи онлајн

info@drdonevski.mk