fbpx

Комбинација од фиксна и мобилна протетика

Комбинација од Фиксна и мобилна протетика

Доколку пациентот има заби во фронтална регија а му недостасуваат заби во двете бочни регии (лево и десно) најдобро решение е да се направи мостова конструкција на предните заби, која потоа со копчиња ќе биде прикачена на протезата.

Кеј Маршал Тито 22/1

2000 Штип, Македонија

+389 32 391 654

Информации/Закажување

Работно време:

Пон - Пет: 8:30 - 19:30 Сабота: 08:30 - 13:30

Закажи онлајн

info@drdonevski.mk