fbpx

Нивелација на коскениот гребен

Нивелација на коскениот гребен: спаѓа во протетско-хируршки зафати каде што се отсрануваат коскените нерамнини на вилицата кои би биле болни при поставување на тотална или парцијална протеза. Со минимално инвазивен хируршки процес, во локална анестезија, се зарамнува коскената неправилност. Со овој процес протезата налегнува убаво на гингивата, не ја воспалува и не предизвикува било какви болни сензации.

Кеј Маршал Тито 22/1

2000 Штип, Македонија

+389 32 391 654

Информации/Закажување

Работно време:

Пон - Пет: 8:30 - 19:30 Сабота: 08:30 - 13:30

Закажи онлајн

info@drdonevski.mk