fbpx

Протетика

ФИКСНА ПРОТЕТИКА

Керамичка круна (навлака) се препорачува доколку на еден или повеќе заби постои губиток на забна супстанца, ако забот има променета боја или доколку забот е скршен.

Прочитај повеќе…

МОБИЛНА ПРОТЕТИКА

Во случај кога губењето на забот и коските е толку значајно што не може да се постави мост или забен имплант, тогаш користиме мобилни протези.

Прочитај повеќе…

КОМБИНАЦИЈА ОД ФИКСНА И МОБИЛНА ПРОТЕТИКА

Доколку пациентот има заби во фронтална регија а му недостасуваат заби во двете бочни регии (лево и десно)

Прочитај повеќе…

Кеј Маршал Тито 22/1

2000 Штип, Македонија

+389 32 391 654

Информации/Закажување

Работно време:

Пон - Пет: 8:30 - 19:30 Сабота: 08:30 - 13:30

Закажи онлајн

info@drdonevski.mk