fbpx

Ендодонција

Доколку забниот кариес прогредира и се продлабочи до забната пулпа (нерв), тогаш настанува воспалување на нервот, при што е неопходно нервот да биде изваден при што не се нарушува континуитетот на забот и пациентот може да продолжи да го користи и да не чувствува никакви сензации на тој заб. Оваа процедура е безболна и се врши со апликација на локална анестезија.

Кеј Маршал Тито 22/1

2000 Штип, Македонија

+389 32 391 654

Информации/Закажување

Работно време:

Пон - Пет: 8:30 - 19:30 Сабота: 08:30 - 13:30

Закажи онлајн

info@drdonevski.mk