fbpx

Свеж здив

Здрава храна за здрави заби (1. дел)

Знаеме дека нездравата храна делува лошо, не само за нашето тело, туку и за нашите заби. Но, дали постојат производи кои помагаат во одржувањето на здравјето на нашите заби? Дали постои нешто што не само ги чува, туку и делува нашите заби да изгледаат поубаво и поздраво? Секако дека да. Правилната исхрана во голема мерка

Прочитај повеќе

Добро орално здравје, добро целокупно здравје

Оралното здравје е витален дел од целокупното здравје. Истражувањата покажаа дека луѓето со послабо орално здравје (воспалена гингива или изгубени повеќе заби) имаат поголем ризик од кардиоваскуларни заболувања како срцев удар, а исто така и гастроинтестинални проблеми. Здрави непца Кај најголемиот број пациенти, гингивата е розева и мазна. Отечена, црвена гингива е лош и загрижувачки

Прочитај повеќе

Кеј Маршал Тито 22/1

2000 Штип, Македонија

+389 32 391 654

Информации/Закажување

Работно време:

Пон - Пет: 8:30 - 19:30 Сабота: 08:30 - 13:30

Закажи онлајн

info@drdonevski.mk